A fost vizată o femeie de 45 de ani, din Baia Mare, bănuită că ar fi implicată în activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare ilicită a produselor din tutun.

În urma percheziției, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 1 960 pachete cu ţigări nemarcate corespunzător, în valoare de 23 520 de lei. Totodată, poliţiştii au ridicat 9 700 de lei, despre care există indicii temeinice că ar proveni din activităţi de contrabandă, precum şi bunuri de natură a proba activitatea comercială ilicită desfăşurată de aceasta.
Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerii acestora la răspundere penală.

Tot ieri, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat verificări pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite, la 19 persoane fizice şi juridice. În urma controalelor efectuate pentru protejarea populaţiei, au fost constatate două infracţiuni de contrabandă şi aplicate şapte sancţiuni contravenţionale, în valoarea de 17 000 de lei. De asemenea, au fost confiscate 130 kg legume fructe ce urmau a fi comercializate ilegal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și