Vă reamintim că cei doi au organizat, weekend-ul trecut, nunta fiului lor, la care anchetatorii au fost informați că au participat peste 350 de oameni. După câteva zile însă, mireasa a fost depistată cu coronavirus, iar DSP încearcă să dea acum de urma tuturor celor care au participat la eveniment.

Problema este că fostul polițist a ascuns lista de invitați. Așa că anchetatorii au descins și la mire acasă, și la părinții fetei, dar și la localul unde a avut loc petrecerea pentru a ridica de acolo toate înregistrările video și fotografiile care îi vor ajuta, în cele din urmă, să îi identifice pe toți cei care au participat la petrecere.

Soția fostului polițist a făcut atac de panică.

Chiar și ambulanța a ajuns la casa fostului adjunct al Poliției Bihor, după ce soția acestuia a făcut un atac de panică, în timp ce polițiștii și mascații îmbrăcați în combinezoane îi răscoleau casa.

Polițiștii și mascații au ajuns la casa fostului polițist după ce organizatorii au refuzat să prezinte lista cu cei peste 350 de invitați, printre care polițiști și procurori din 2 județe: Bihor și Maramureș.

Organizatorii au ascuns lista invitaților

Și locuința mirilor aflați în izolare după ce mireasa, farmacistă la Spitalul Municipal din Oradea, a fost confirmată cu COVID-19, a fost călcată de mascați.

Percheziții au fost însă și la socrii mici, părinții miresei, dar și la sala de evenimente unde, timp de patru ore, toți cei peste 350 de oameni au stat unii lângă alții și au ignorat deciziile autorităților.

Angajații sălii de evenimente se plâng că au fost izolați pe nedrept.

Între timp, unii dintre angajații sălii de evenimente se plâng că au fost izolați pe nedrept.

Administratorul sălii de evenimente a fost amendat cu 15,000 de lei pentru că nu a respectat măsurile de prevenire sau combatere a bolilor.


Tatuaje Sighet

Citește și

loading...