Ieri, 22 iunie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Biroului de Combatere a Contrabandei au continuat activităţile de prevenire şi combatere a comerţului ilicit cu ţigări de provenienţă ucraineană sau ţigări netimbrate în România şi tragere la răspundere a persoanelor implicate în astfel de activităţi infracţionale. În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat doi bărbaţi şi o femeie, toţi domiciliaţi în municipiul Baia Mare, bănuiţi că au fost implicaţi în activităţi infracţionale de depozitare şi comerţ cu ţigări de contrabandă.

În urma efectuării unor percheziţii domiciliare, poliţiştii au găsit şi ridicat în vedere confiscării 39 707 ţigarete, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă. De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, şi alte bunuri şi înscrisuri.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate în activitatea de contrabandă şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet