Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Sunt efectuate şapte percheziţii ce vizează domicilii şi spaţii de depozitare ale unor persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale, fapte prin care ar fi produs un prejudiciu de peste 150.000 lei.

Patru percheziţii au loc în judeţul Alba, două în Maramureş şi una în judeţul Cluj.

”În cauza aflată în lucru la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, există suspiciunea rezonabilă că în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, 4 persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 36 de ani, din judeţele Alba şi Galaţi au pătruns prin efracţie, în 6 societăţi comerciale din judeţele Alba, Hunedoara, Neamţ şi Maramureş şi au sustras aparatură electronică, telefoane, motoferăstraie şi produse alimentare.

Urmează să fie puse în executare 6 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea furturilor şi ale eventualilor complici. Cei în cauză vor fi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.

La acţiune participă 41 de poliţişti din care 29 din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, doi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi 10 din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş. Percheziţiile se desfăşoară cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – IGPR.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și