Din informatiile primite poliţiştii maramureşeni efectuează la aceasta oră mai multe percheziţii domiciliare la Borşa.

Se pare că sunt vizate mai multe persoane care ar detine arme de foc iar ancheta este în plină desfășurare.

Conform unor informații venite din rândul anchetatorilor se pare că perchezițiile ar avea loc în zona Rotundu din Borșa la un bărbat care ar fi suspectat că ar fi aprins autoturismele unui polițist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Toxice din cadrul Poliției Orașului Borșa. Totodată, aceleași surse precizează faptul că nu doar imobilul bărbatului ar fi percheziționat, ci și locuința părinților.

Actualizare – IPJ Maramureş

Armă, produse pirotehnice şi trofee ridicate de poliţişti în urma unor percheziţii domiciliare

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, au efectuat în cursul zilei de azi trei percheziţii domiciliare pe raza oraşului Borşa, pentru probarea activităţii infracţionale a unui tânăr.

Cel în cauză, tânăr de 29 de ani, este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere ilegală de arme şi muniţii letale de vânătoare.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă supusă notificării, deţinută ilegal, mai multe obiecte şi produse pirotehnice deţinute fără drept, 10 trofee de căprior, un trofeu de cerb carpatin, toate fără crotalii de identificare.

La activităţi, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au fost sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi de poliţişti din Borşa şi Vişeu de Sus.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și