Debitele și nivelurile cursurilor de apa din județ au fost în creștere din cauza precipitațiilor abundente căzute în ultimele ore.

În ceea ce privește circulația pe drumurile din județ, aceasta se desfășoară în condiții de iarna. Avem ceata care determina scăderea vizibilității în Pasul Prislop și în Pasul Gutâi.

Vremea se va răci astăzi in județ față de zilele precedente. Cerul va fi mai mult noros, iar pe arii extinse se vor semnala ploi si cu caracter de aversă, care in cursul serii și al nopții se vor transforma treptat in lapoviță și ninsoare. La munte vor predomina ninsorile. Cantitățile de apă căzute vor cumula local 25-30 l/mp, iar izolat 40 l/mp. Se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent in zona de munte.

CJSU anunță că vantul va prezenta intensificari temporare cu viteze in general de 50-60 km/h, iar pe crestele montane cu viteze la rafala care vor depasi 100 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 2 grade.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet