Accidentul șocant s-a petrecut în weekend, în parcul Klotti din Klotten, Renania-Palatinat. Parchetul din Koblenz a precizat că încă nu se știe cum femeia de 57 de ani a căzut din vehicul, potrivit The Independent.

Anchetatorii spun că ea a alunecat din scaun într-o curbă înainte de a cădea. Salvatorii sosiți la fața locului au încercat să-i acorde primul ajutor, însă femeia a murit pe loc în urma impactului.

Experții vor examina rollercoaster-ul pentru a stabili cauzele accidentului, dacă acesta a fost provocat de o funcționare defectuoasă a sistemului de siguranță sau dacă a fost vorba de neglijență sau chiar sinucidere.

Parcul a fost închis în urma incidentului și va rămâne așa pe termen nelimitat, până la finalizarea anchetei.

Klotti Park a precizat: „Am dori să profităm de această ocazie pentru a transmite condoleanțe familiei, rudelor și prietenilor. Echipa noastră este șocată și uluită de cele întâmplate. Pentru că încă nu se cunosc cauzele accidentului, nu putem estima când va fi reluată activitatea parcului. Mulțumim pentru intelegere."

Klotti a fost construit inițial ca parc cu animale sălbatice în anii 1970. De atunci, proprietarii au dezvoltat parcul și l-au transformat într-unul de agrement și aventură pentru familii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și