PETREUŞ DENIS, în vârstă de 12 de ani, a plecat la data de 1 iunie a.c. de la domiciliul său din municipiul Sighetu Marmaţiei la o stână de oi şi până în prezent nu a revenit. Acesta obişnuieşte să lucreze ca îngrijitor de animale sau în gospodărie, la diferite persoane din mediul rural.
La data dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni negri de trening, bluză cu glugă albastră cu gri, o giacă de culoare maro şi era încălţat cu tenişi de culoare albastră. Semnalmente: 1.20 m înălţime, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui.


Mărginaş Maria, în vârstă de 64 de ani, în data de 30 martie a.c., a plecat de la domiciliul său din localitatea Săcălăşeni şi până în prezent nu s-a întors. Femeia a plecat de mai multe ori de acasă şi a revenit după diferite perioade de timp.
Semnalmente: 1,50 m înălţime, păr negru, ochi albaştri, fără semne particulare.
Când a plecat de acasă era îmbrăcată cu o rochie neagră şi un pulover gri. Pe cap purta un batic negru iar în picioare era încălţată cu o pereche de papuci negri.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la locul în care se află aceste persoane sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262- 207763.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și