Între orele 06.00 – 20.30, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare, împreună cu cei din cadrul Biroului de Ordine Publică, Secţiei 1 Groşi şi cei din Recea, însoţiţi de poliţişti locali, au efectuat controale în trafic menite să prevină producerea de accidente rutiere şi să combată cauzele generatoare ale acestora.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au depistat mai mulţi conducători auto care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Astfel, au fost aplicate 101 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 40 000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere, toate pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, şi au retras două certificate de înmatriculare.

Tot ieri, poliţiştii rutieri din Baia Sprie şi cei din Şişesti, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român, au organizat o acţiune ce a avut ca scop depistarea şoferilor care circulă, pe drumurile publice, cu autoturisme care nu corespund din punct de vedere tehnic.

Cu această ocazie au fost verificate mai multe autovehicule care se deplasau pe raza de competenţă, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 5 000 de lei, iar complementar a fost luată măsura reţinerii certificatului de înmatriculare pentru 7 autovehicule.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și