În cadrul acţiunilor organizate, pentru neregulile constatate au fost aplicate 456 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 200 000 lei, au fost confiscate peste 700 pachete cu ţigări de contrabandă şi indisponibilizaţi 40 mc material lemnos, tăiat sau transportat ilegal.

De asemenea au fost identificate 13 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, au fost puse în aplicare patru mandate de arestare preventivă şi au fost identificate patru persoane reclamate ca fiind dispărute.

Acţiunile poliţiştilor desfăşurate în week-end s-au concretizat prin soluţionarea mai multor fapte reclamate. Spre exemplu, la Seini a fost soluţionat un furt din locuinţă. Activităţile de cercetare şi investigare efectuate au dus la identificarea unui bărbat de 43 de ani, domiciliat în Medieşu Aurit, judeţul Satu Mare, bănuit că ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil de pe raza oraşului Seini, de unde ar fi sustras produse cosmetice şi alimentare. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de aproximativ 4.500 de lei.

Sâmbătă, 10 februarie poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au acţionat cu operativitate şi, la scurt timp de la sesizare, au identificat un băimărean de 35 de ani, bănuit că ar fi spart geamul portierei unui autoturism parcat pe strada Matei Basarab din municipiu.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet