Pe lângă companii de renume din România vor participa firme din Austria, Belgia, Bulgaria, Coreea de Sud, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Slovacia, Turcia și Ungaria. Suprafața expozițională va fi de aproximativ 10.000 de metri pătrați.

Concomitent cu TIB, Romexpo va organiza și ExpoEnergie — Târg internațional de energie regenerabilă, energie convențională, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale.

Tehnologii laser ce permit tăierea unor contururi cu geometrii variate, indiferent de complexitate, mașini industriale multifuncționale, produse inovative pentru recunoașterea non contact sau sisteme de sisteme de filtrare, separare și purificarea fluidelor, sunt numai o parte dintre noutățile TIB și ExpoEnergie 2013, anunțate de organizatori. Între toate noutățile de ordin tehnic, design-ul își va găsi un loc binemeritat. Astfel, în cadrul TIB, vizitatorii vor putea vedea produse realizate de designeri industriali români cu succes atât în țară cât și peste hotare.

O altă noutate a acestei ediții o reprezintă participarea cu stand colectiv a Japoniei, pentru prima dată în ultimii 10 ani. În cadrul acestui stand vor fi expuse soluții și echipamente pentru tratarea apei și modernizarea infrastructurii de conducte.

"Industria este motorul oricărei economii, iar prin acest eveniment vrem să aducem in fata vizitatorilor acele componente care fac acest motor să funcționeze. Reușitele tehnice naționale dar și internaționale, schimbul de idei care se realizează cu această ocazie, accesul la informații importante, toate acestea fac ca TIB și ExpoEnergie să fie evenimente necesare atât pentru industrie cât și pentru publicul larg", apreciază Mariana Suciu, director general, Romexpo.

TIB și ExpoEnergie vor putea fi vizitate zilnic, la Romexpo, între 16 și 20 octombrie, între orele 10.00 și 18.00. Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet