Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, peste 18.600 de mijloace de transport au trecut prin punctele de frontieră, dintre care aproximativ 10.300 pe sensul de intrare şi 8.300 pe sensul de ieşire din ţară.

"În această perioadă, dispozitivul de supraveghere şi control al frontierei de stat este suplimentat, atât în punctele de trecere a frontierei, cât şi pe fâşia de frontieră. Zilnic, aproximativ 4.500 de poliţişti de frontieră sunt la datorie, mare parte dintre ei în punctele de frontieră la controlul documentelor", precizează sursa citată.

În zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - au fost constatate 7 contravenţii săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 2.900 de lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 5 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea nu s-a permis ieşirea unui cetăţean român din diferite motive legale, se mai arată în comunicatul citat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și