Astfel, ieri 26 aprilie, poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi cei din Leordina împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Cluj Napoca şi cei din cadrul Administraţiei Parcului Natural Munţii Maramureşului au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic.

Poliţiştii au controlat mai multe autovehicule care transportau lemn pe raza comunei Repedea iar în urma verificărilor efectuate au identificat două transporturi ilegale de material lemnos.

Şoferii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2 000 de lei fiecare iar lemnul, aproximativ 19 mc, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Poieni.

Şi poliţiştii din Borşa au acţionat ieri pentru depistarea persoanelor care comit ilegalităţi silvice. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 6 000 de lei şi au confiscat aproximativ 35 mc de lemn de esenţă răşinoasă, transportaţi ilegal de un bărbat din Moisei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și