Ieri, 10 august, poliţiştii din Vadu Izei au desfăşurat activităţi în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care deţin, transportă sau comercializează ilegal ţigări de contrabandă. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat o femeie de 49 de ani din aceeaşi comună, care avea supra ei câteva pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

În urma extinderii verificărilor, poliţiştii au găsit în locuinţa femeii dar şi la locul de muncă alte 613 pachete cu ţigări de contrabandă.

Poliţiştii au dispus confiscarea întregii cantităţi de ţigări şi continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Şi poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au prins în flagrant o femeie de 61 care oferea spre vânzare mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană fără a deţine documente legale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută de art. 270 din Legea 86/2006.

Citește și

loading...