După slujba de la Ariniș, ministrul Daea s-a deplasat la Târgul Cepelor de la Asuaju de Sus unde a coborât în mijlocul cetățenilor veniți din diverse colțuri ale județului dar și din alte zone, pentru a discuta cu oamenii față în față despre problemele pe care aceștia le întâmpină. Faptul că Petre Daea este unul dintre cei mai apreciați miniștri a fost dovedit și din multitudinea de persoane care au venit doar să se pozeze alături de el sau care au vrut să îi strângă mâna și să îi mulțumească pentru interesul pe care îl arată producătorilor și fermierilor români, dar și pentru multele programe de sprijin care se derulează prin Ministerul Agriculturii. Înainte de a părăsi Maramureșul, ministrul a acceptat și invitația unor fermieri locali din Ariniș de a vedea ferma pornită cu un număr de 10 vaci și care în prezent depășește 40 de capete, iar în urma discuțiilor avute a promis că va oferi toate informațiile necesare pentru ca fermierii să poată accesa fondurile guvernamentale puse la dispoziție prin diverse programe.

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea a subliniat faptul că ministrul Petre Daea a fost aplaudat la scenă deschisă în Asuaju de Sus pentru discursul său liber, care a fost centrat pe munca cinstită a fermierilor și agricultorilor și pe invitația lansată ca toți să cumpărăm produse autohtone.

”Vizita în Maramureș a ministrului Daea ne arată, încă o dată, că județul nostru iese din conul de umbră în care îl țin guvernările de dreapta, iar miniștri PSD își îndreaptă privirile spre noi, deciși să vină în ajutorul maramureșenilor. Îi mulțumesc domnului ministru Petre Daea că a ales să își petreacă o zi întreagă în mijlocul nostru și îl așteptăm cu drag să revină, pentru că aici, în Maramureș, avem încă multe de rezolvat pentru ca munca agricultorilor și a fermierilor să fie apreciată la justa valoare”, a precizat parlamentarul PSD de Maramureș, Gabriel Zetea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și