Conform primelor informaţii, şoferul ambulanţei care transporta doi pacienţi confirmaţi pozitiv Covid-19 spre Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare ar fi adormit la volan. Într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga la intersecţia cu drumul spre Bistra şoferul a ieşit de pe partea carosabilă răsturnându-se pe terasamentul căii ferate.

Şoferul ambulanţei a fost rănit uşor, nefiind însă necesar transportul său la spital. Cei doi pacienţi nu au suferit vătămări, ei fiind preluaţi de altă ambulanţă şi duşi spre Baia Mare.

Traficul feroviar nu a fost afectat. Ambulanţa a fost scoasă de localnici şi pompieri şi repusă pe partea carosabilă.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Azi-noapte, în jurul orei 00.00, polițiștii au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o ambulanță a derapat și a ajuns pe linia de cale ferată.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 41 de ani din Săcel, a pierdut controlul direcției de mers a autospecialei oprindu-se pe linia de cale ferată între stația C.F.R. Valea Vișeului respectiv Halta de mișcare Petrova.

Totodată polițiștii au mai constatat faptul că în autospeciala tip ambulanță se aflau două paciente care urmau să fie transferate la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Șoferul autospecialei împreună cu cele două paciente au fost preluați de către o altă ambulanță care i-a transport la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet