Un băimărean în vârstă de 66 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat un bărbat care traversa drumul prin loc nepermis. Pietonul, în vârstă de 51 de ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt accident de circulaţie s-a produs pe raza oraşului Borşa. O femeie care a coborât dintr-un microbuz şi s-a angajat în traversarea străzii prin spatele acestuia, fără să se asigure, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din oraş. Victima, în vârstă de 47 de ani, a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului.

Sâmbătă, 11 martie, la ora 00.05, poliţia a fost sesizată că pe D.N.1C, în localitatea Buciumi, s-a produs un accident de circulaţie. Un tânăr de 22 de ani din Şomcuta Mare, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga şi a părăsit partea carosabilă întrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş recomandă pietonilor să traverseze partea carosabilă numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător şi numai după o temeinică asigurare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și