Imediat s-a dat alerta iar politia a pornit in cautarea suspectului. In scurt timp au reusit sa il identifice intr-un apartament inchiriat pe strada Moldovei din Baia Mare. Andreica E. (17 ani), nascut in Viseu de Sus, cu domiciliul in Bruxelles, se pare ca venise in tara pentru a-si petrece sarbatorile de Craciun.

In urma perchezitiei efectuate de politisti asupra suspectului au fost gasite mai multe pliculete care contin o substanta ce pare a fi drog. Aceasta urmeaza a fi expertizata. Individul a fost retinut si dus la sediul politiei pentru audieri. Alaturi de el, la audieri au fost dusi si alti doi tovarasi cu care si-a petrecut noaptea individul. Totodata, pistolul va fi expertizat balistic pentru a se afla cand si unde a fost folosit, dar si de unde provine acesta.

Pe pagina de socializare suspectul a postat fotografii cu el manuind aceeasi arma, dar si fotografii cu o alta arma.

Ramane de vazut ce vor stabili politistii in urma audierii.

Se incearca sa se stabileasca cum un minor in varsta de numai 17 ani sa detina o arma letala, dar si cum aceasta a fost introdusa in Romania si de unde a fost procurata.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Azi noapte, agentii unei firme de paza au observat intr-un club din Baia Mare un tanar care avea asupra lui o arma. Agentii de paza au luat arma, insa tanarul a reusit sa fuga. In urma sesizarii politistii au demarat activitatile specifice de cautare a tanarului.

In urma activitatilor efectuate, politistii l-au gasit si identificat pe tanarul banuit de comiterea faptei. Acesta are 17 ani si in acest moment este retinut la sediul politiei pentru audieri.

Arma letala cu care a intrat in club a fost ridicata de politisti in vederea expertizarii. De asemenea, politistii au mai ridicat in vederea expertizarii mai multe plicuri cu substanta, gasite asupra tanarului in momentul in care a fost depistat.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a tanarului si tragerea acestuia la raspundere penala.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet