Gabriela, o baimareanca in varsta de 44 ani, s-a prezentat luna trecuta la Colegiul Medicilor Maramures, dar si la Inspectoratul Judetean de Politie Maramures pentru a depune o plangere pe numele unui medic ginecolog din Baia Mare.

Femeia ne-a povestit ca dupa ce a intalnit un barbat pe facebook s-ar fi intalnit cu acesta. La scurt timp a mers la medicul ginecolog pentru un control, dupa ce ar fi intretinut relatii sexuale cu acesta. “Eu cred ca el s-a inteles cu medicul si mi-a pus acel CIP in vagin, pentru a ma urmari, pentru a stii tot ce fac. Am facut plangere la Colegiul Medicilor dar si la Politie. Acolo nu au vrut sa imi inregistreze initial plangerea. Asa ca m-am intors a doua zi si mi-au luat-o” a spus baimareanca, potrivit Vasile Dale. Ce a scris femeia in plangere?

In cele ce urmeaza redam integral ce a scris baimareanca in plangerea inregistrata in 11 septembrie 2017 la Colegiul Medicilor Maramures:

„Subsemnata Gabriela (…) domiciliata in Baia Mare, strada (….), judetul Maramures, seria (…) nr (…) CNP (….), prin prezenta va aduc la cunostinta ca din luna MAI incoace pana in prezent ma simt foarte rau de cand am fost la domnul doctor ginecolog (…) si pe langa tratamentul (ovolul) respectiv mi s-a mai pus ceva in vagin, ceea ce nu stiu ce era pentru l-am intrebat ce este si nu a vrut sa-mi spuna nimic ca a zis ca o sa ma simt mai bine, ceea ce nu este adevarat pentru ca ma simt foarte rau.

Trebuia sa fiu chemata dupa rezultat ceea ce nu am fst sunata nici pana in ziua de azi. Daca apar probleme pe baza de internare la ginecologie, vreau sa fie tras la raspundere si sa-mi plateasca tot ce o sa fie de platit (tratamenteel). Va multumesc”, a încheia aceasta. Vom reveni si cu pozitia oficiala a celor implicati in aceasta ancheta!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și