“Aceste lucări de asfaltare vizeză drumurile comunale pe o lungime de 7 km, din care au fost asfaltați 5,5 km. Lucrările se realizează în cadrul unei finanțări venite de la PNDL 2, în valoare de 6,5 milioane lei” a spus Ioan Miculaiciuc, primarul comunei Repedea.

Tot în cadrul PNDL se execută lucrări la rigolele de scurgere, podețe și poduri. Cu finanțare venită de la Compania Națională de Investiții (CNI), se vor executa lucrări de amenajare a unor diguri de protecție împotriva inundațiilor în zona Tomnatec, lucrări în valoare de 5 milioane lei. În stadiu de finalizare se află lucrările de reabilitare și modernizare a liceului. Urmează să fie modernizată și reabilitată și grădinița.

“Ne-am propus să accesăm fonduri europene pentru a amenaja o modernă pârtie de ski. Am identificat terenul. Acesta aparține de Direcția Silvică Maramureș. Vom face un schimb de teren. Pârtia va avea o lungime de doi kilometri. Fiind o zonă foarte pitorească, sperăm să vină la noi cât mai mulți pasionați ai sporturilor de iarnă”, a spus Ioan Miculaiciuc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și