Din păcate este lucrul ce ne lipsește nouă astăzi cu desăvârșire, avem la conducere un PSD care pentru a mai salva ceva aruncă în mod haotic și iresponsabil cu pomeni electorale, iar PNL nu reprezintă altceva decât opoziția loială puterii.

Vedem în fiecare zi că falsa opoziție, noul și marele PNL, e pregătit să facă multe, să pună în practică o sumedenie de proiecte, doar că în final nu mai realizează nimic.

Cu toate acestea însă au reușit să voteze împreună cu PSD respingerea votului prin corespondență și să-și apere aleșii cu probleme penale. Trecând peste faptul că orice națiune civilizată adoptă votul prin corespondență, mă întreb unde este respectul celor din PNL față de cei ce au stat ore întregi în fața ambasadelor pentru a vota, situație de care s-au folosit atât de mult pentru sensibilizarea electoratului din țară și promițând totodată că așa ceva nu se va mai repeta. Răspunsul este unul singur, i-au folosit doar ca instrumente electorale, când s-au văzut cu sacii în căruță și cu Președinte la Cotroceni, pnl-iștii au devenit dintr-o dată amnezici, adoptănd politica tăcerii, ca de obicei.

Sondajele recente ne arată că liderii PNL, Gorghiu, Blaga și Predoiu nu sunt capabili să ajungă nici măcar la un sfert din încrederea votanților. Asta dovedește mediocritatea, incompetența și lipsa de încredere pe care o au românii față de ei.

Când ajungi o anexă a PSD și cârpa celor de la UNPR, așa cum este astăzi PNL, nu te poți numi partid în care populația să-și pună încrederea.

PSD și PNL acționează precum grupurile mafiote ce și-au împărțit teritoriul, nu se războiesc între ele și au grijă ca nimeni să nu pătrundă în sfera lor de influență.

În rândul oamenilor cât și în presă, se vorbește de o singură persoană ca fiind vocea reală și corectă a opoziției, Președintele Traian Băsescu. De revenirea sa în politică, prin Partidul Mișcarea Populară, se leagă speranțele românilor dar și frica binomului șarlatan PSD-PNL. Știm cu toții că doar Băsescu le poate încurca jocurile murdare și cum a mai reușit odată vă asigur că o va face din nou.

Adrian Todoran, Președinte PMP Maramureș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și