In discutiile avute cu cetatenii acestui cartier au dorit fiecare sa-si manifeste doleantele si sa ne spuna problemele cu care se confrunta nu de 26 de ani, ci de 40 - 50 de ani de cand locuiesc acolo. Prima dorința a lor parca si-au manifestat-o in cor, erau problememe cu care se confrunta cetatenii municipiului nostru adica: apa și canalizarea care pentru ei este urgența nr.1.

A doua problema la fel de grava este faptul ca in secolul 21 circula pe drumuri dezastruoase care nu au fost niciodata reabilitate sau cel putin pietruite, care am putea spune că mai degrabă sunt de secolul 19. De asemeni, cetatenii acestui cartier parca uitati de civilizatie, nu au o statie de autobuz, se deplaseaza pe jos 1 -2 km. Totodata la unison si-au manifestat profunda dezamagire pentru ca timp de 26 de ani s-au perindat pe la ei toate partidele si nu au facut nimic.

Domnul presedinte Grad Gheorghe a ridicat o problema foarte importanta in fata cetatenilor si anume: cu sprijinul lor si al nostru apa se poate introduce in cartier prin cadere si totodata va fi o apa mult mai curată, mai bună si mai putin costisitoare. Domnul Balea Vasile impreuna cu staful acestuia, au promis cetatenilor acestui cartier ca va sprijini implicarea mediului privat in repararea drumurilor laterale care sunt impracticabile.
PMP Sighet a promis cetatenilor un lucru deosebit de important care până acum nu s-a practicat si anume: PMP va avea in teritoriu un reprezentant permanent prin care cetatenii se vor putea adresa cu problemele care se confrunta iar acestea vor fi aduse spre rezolvare consiliului local si primarului. Mentionez faptul ca acest ultim punct va fi realizat in toate zonele si cartierele municipiului nostru.

Stimati alegatori, impreuna cu dumneavoastra am dori sa adresam o intrebare tuturor administratiilor publice locale care s-au perindat la putere timp de 26 de ani.

Daca sighetul se confrunta cu probleme de genul lipsei apei potabile, lipsei canalizarii in unele cazuri chia si curentul electric atunci ce sa mai vorbim de periferiile orasului cum ar fi: Șugău, Campu Negru si alte zone periferice ale municipiului nostru care sunt considerate in zona A. Daca dumneavoastra ne veti acorda votul candidatului nostru la primarie VASILE BALEA si ECHIPEI ACESTUIA va promitem ca in mandatul nostru de 4 ani nu va veti mai confrunta cu astfel de probleme care sunt realizabile într-un termen scurt.


Pagina oficiala Facebook a Partidului Miscarea Populara Sighetu Marmatiei

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet