El a anunțat că împreună cu Alina Gorghiu va fi prezent la lansarea candidaților în Galați, în 21 ianuarie, în 22 ianuarie — Suceava, în 24 ianuarie — Iași și 25 ianuarie — Botoșani.

În ceea ce privește fuziunea PNL-PDL la nivelul organizațiilor locale, Blaga a spus că s-a decis ca toți cei care vor candida la funcția de primar să preia și funcția de președinte interimar al organizației din care provine.

"Am luat o decizie clară: toți candidații pentru funcțiile de primar sunt președinți interimari în toate birourile locale, deci baza partidului, cei care coordonează secțiile de votare. Vom avea 3.200 și ceva de președinți unici ai Birourilor permanente locale și ai Consiliilor executive. Avem secretar general unic, o să avem un secretariat general unic, avem un președinte unic pe București, încercăm cât mai multe președinții unice pe județe, după 1 februarie. Presupun că două le vom și realiza în februarie-martie. Suntem cu mult în fața calendarului inițial stabilit", a mai spus Blaga.

Referindu-se la candidații lansați în cursa electorală, dar care vor înregistra în sondajele de opinie jumătate din scorul partidului, Blaga a precizat că "analizele sunt continue". "Avem situații în care candidații stau foarte, foarte bine.(...) Primarii sunt stabiliți, așa cum am decis în luna mai la Pitești, în baza un cercetări sociologice. (...) Mergem și defilăm cu ei. (...) Până în februarie-martie să convingă.(...) Eu nu cred că vrea să candideze cel care știe că pierde. Cu atât mai puțin va vrea să candideze cu cine pierde PNL. (...) Nu sunt absurd să spun că noi vom câștiga toate primăriile", a adăugat copreședintele PNL.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet