„Abordarile decise in urma cu câteva luni, acelea ca Partidul National Liberal si Partidul Social Democrat sa mearga pe liste separate la alegerile europarlamentare, raman actuale. Cu toate acestea, in judetul Maramures, Uniunea Social Liberala va functiona in continuare. Dar fiecare partid se pregateste acum sa participe separat la alegerile europene din luna mai.

Nu exclud faptul ca, in viitor, ar putea sa reapara in cursul discutiilor, propunerea candidaturilor comune. Daca va fi asa, o vom discuta”, declara presedintele Partidului National Liberal Maramures, Ovidiu Nemes.

Liderii PSD Maramures si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile europarlamentare din 25 mai alaturi de UNPR.

PSD Maramures are adoptata o rezolutie prin care doreste sa participe in nume propriu la alegerile europene.

Pana in 31 ianuarie, PSD va decide felul in care va candida la alegerile europarlamentare, componenta nominala a listei, precum si aliantele.

“Singurul lucru stabilit pana la acest moment este ca PSD va candida alaturi de UNPR la alegerile europarlamentare, stim cu totii ca sunt in acest moment discutii extrem de avansate pentru ca Partidul Conservator, de asemenea, sa candideze alaturi de Partidul Social Democrat” a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

El a mai spus ca isi doreste ca social-democratii maramureseni sa aiba un candidat propriu.

Nu o sa facem public numele pe care dorim sa-l sustinem pe aceasta lista pana in momentul in care vom avea o discutie directa cu presedintele PSD, Victor Ponta” a adaugat Gabriel Zetea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și