Scăparea bătrânei a venit chiar din partea copiilor care s-au dus la ea să vadă ce face. Când au intrat în locuință, individul i-a îmbrâncit și a reușit să fugă. Oamenii au cerut ajutor la 112.

La fața locului au venit echipaje medicale dar și de poliție. Bătrâna a fost transportată la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor, amenințare, loviri și alte violențe și tentativă la omor. În acest moment este alertă maximă la Poienile de Sub Munte, polițiștii căutând suspectul. Criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș au prelevat probe în acest dosar penal.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș:

Aseară, 09 august, la ora 22.41, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o femeie a fost agresată fizic la domiciliu.

La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 77 de ani din Poienile de Sub Munte.

Aceasta a relatat faptul că o persoană necunoscută, a intrat în locuința ei de domiciliu, după care a agresat-o, a imobilizat-o și a încercat sa întrețină relații sexuale normale fără consimțământ.

Agresiunea sexuală a rămas o tentativă deoarece în casă au intrat copiii victimei, iar agresorul a fugit.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la viol.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet