Acţiunea a fost organizată ieri, între orele 10.00 – 12.00, împreună cu poliţişti de frontieră din Sighetu Marmaţiei şi specialişti silvici.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 7000 de lei. Doi şoferi, care nu aveau asigurări, au rămas fără certificatele de înmatriculare ale vehiculelor conduse. De asemenea a fost întocmit dosar penal pe numele unei persoane depistate în timp ce conducea fără a deţine permis de conducere.

Tot în cadrul acţiunii, poliţiştii au oprit pentru verificări un camion cu care se transporta material lemnos. În urma verificărilor s-a constatat că datele menţionate în documentele de însoţire nu corespundeau realităţii, în sensul în care era transportată o cantitate mai mare de lemn decât cea înscrisă în aviz.

S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a bărbatului care a condus camionul, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 3000 de lei, iar aproximativ 5 mc lemn au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic din localitate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet