De asemenea, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 135 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru depăşirea limitei legale de viteză şi neacordarea de prioritate pietonilor.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 40 555 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere şi au retras, pentru nereguli tehnice, patru certificate de înmatriculare.

Pe raza localităţilor Suciu de Sus şi Vişeu de Sus, poliţiştii au depistat în trafic două persoane care transportau cu autoturismele 280 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările au fost confiscate iar cei doi bărbaţi, din Suciu de Sus şi din Crasna Vişeului, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Exemplu:

Sâmbătă, 17 octombrie, la ora 10.00, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş, au constatat că pe DN 1C din localitatea Ilba se găseşte un autoturism avariat iar stâlpul de electricitate din dreptul unui imobil este rupt.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 25 de ani, din Cicârlău, care a condus autoturismul. Poliţiştii au constatat că cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie iar valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorie era expirată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și