În perioada 09 – 10 iulie a.c., poliţişti rutieri şi de ordine publică au acţionat pe raza judeţului în scopul creşterii gradului de siguranţă în trafic. În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 184 contravenţii dintre care 71 privind indisciplina pietonilor. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 23680 lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 38 permise de conducere dintre care 26 pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au acţionat vineri pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Ei au verificat 48 de autovehicule şi au aplicat 41 sancţiuni contravenţionale în sumă de 5680 lei. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării ţigări în valoare de 200 lei.

În perioada 12 – 13 iulie a.c., poliţiştii din Baia Sprie, împreună cu cei din Şişeşti, au acţionat pentru prevenirea producerii de accidente rutiere pe fondul conducerii sub influenţa alcoolului. Au fost verificate astfel 54 de autovehicule şi au fost constatate şapte contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi de1620 lei. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

Şi poliţiştii din Ulmeni, împreună cu cei de la Secţia 3 Fărcaşa, au acţionat în perioada 12 – 13 iulie a.c. pentru prevenirea producerii de accidente rutiere pe fondul conducerii sub influenţa alcoolului. Ei au controlat 24 de autovehicule şi au constatat 11 contravenţii în valoare de 1700 lei.

În perioada 11 – 13 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au organizat şi desfăşurat o acţiune rutieră. Ei au verificat autovehiculele care se deplasau pe principalele artere de circulaţie de pe raza de competenţă şi au constatat 32 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi de 5070 lei. De asemenea, a fost ridicat în vederea suspendării un permis de conducere.

În cadrul activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier, poliţiştii maramureşeni au constatat 15 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Ei au identificat zece bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 74 de ani, care sunt cercetaţi pentru comiterea a opt infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului, cinci infracţiuni de conducere fără permis şi două infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. În toate aceste cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!