Un borşean de 36 de ani se deplasa cu un autoturism pe strada Bogdan Vodă. Pe o porţiune de drum în pantă, curbă deosebit de periculoasă, el s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism încălcând marcajul longitudinal continuu. La revenirea pe banda sa de mers, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu o autobasculantă ce era parcată în afara drumului.

În urma impactului, şoferul şi un pasager în vârstă de 24 de ani au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital unde au rămas internaţi.

Testarea cu aparatul etilotest a revelat că borşeanul avea o concentraţie mai mare de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.


Un tânăr de 27 de ani care a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor, a condus autoturismul cu o viteză excesivă, a derapat şi a intrat într-un stâlp de electricitate.

La data de 23 mai a.c., poliţiştii Serviciului Rutier, care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DJ 186, localitatea Bârsana, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism ce se deplasa cu o viteză peste limita legală. Întrucât şoferul nu a oprit, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. După aproximativ 4 km, din cauză că rula cu viteză excesivă (peste 160 km/h), a pierdut controlul maşinii, a derapat, a acroşat un stâlp de la reţeaua electrică şi s-a oprit pe un teren arabil.

El a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital dar nu a rămas internat. Şoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările.


Duminică, 24 mai, în jurul orei 11.00, o femeie de 44 de ani, din Baia Mare, care se deplasa în calitate de pieton, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism.

Un băimărean de 28 de ani care conducea un autoturism pe strada Hortensiei din municipiu nu a acordat prioritate de trecere unei femei care traversa strada pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. În urma impactului, victima a fost transportată la spital dar nu a rămas internată.

În momentul producerii accidentului, şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și