În jurul orei 11.00, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN 18, pe raza localităţii Crăciuneşti. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, sighetean de 30 de ani, avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tot pe DN 18, în localitatea Leordina, poliţiştii au identificat un borşean în vârstă de 46 de ani, care se deplasa cu un autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Şi un tânăr de 23 de ani din Bârsana este cercetat pentru comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei. El a fost depistat de poliţişti în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ186, pe raza localităţii de domiciliu. În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că tânărul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Având în vedere faptul că viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum constituie una dintre principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere soldate cu victime, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare desfăşoară frecvent acţiuni care au ca scop depistarea şi sancţionarea şoferilor care nu respectă aceste prevederi legale.

Citește și

Comentarii