Ei au verificat 84 de autovehicule ce se deplasau pe raza localităţilor Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Bocicoiu Mare şi Şomcuta Mare şi au constatat 74 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 11 400 lei. La Şomcuta Mare, poliţiştii au acţionat împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român Maramureş.

De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării două permise de conducere şi au retras trei certificate de înmatriculare.
Totodată, în cadrul activităţilor de supraveghere şi control a traficului rutier desfăşurate, poliţiştii rutieri au constatat două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Un bărbat de 37 de ani din Vălenii Şomcutei a fost surprins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din Baia Mare. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul figurează cu permisul de conducere reţinut din 07 iulie 2014, fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La Satu Nou de Jos, un bărbat din localitate, ce conducea un autoturism înmatriculat în Maramureş, a fost oprit în trafic de poliţişti şi testat cu aparatul etilotest. S-a constatat astfel că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea o concentraţie mai mare de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și