Ieri, 27 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti din Tăuţii Măgherăuş şi cei din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au acţionat pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea de infracţiuni.

Astfel, pe DN1C, pe raza oraşului Tăuţii Măgherăuş, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, domiciliat în Constanţa. În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de constănţean era radiat din circulaţie iar plăcuţele aplicate erau false.

De asemenea, şoferul a prezentat pentru control un certificat de înmatriculare, cartea de identitate a autoturismului şi permisul de conducere, toate false.
Şoferul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi tăinuire.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și