În data de 17 iunie a.c. , în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Audi A8, cu număr de înmatriculare provizoriu eliberat de către autoritățile din România

În momentul în care polițistul de frontieră s-a apropiat de mașină, conducătorul auto a demarat în trombă spre localitatea Sighetu Marmației.

Imediat, lucrătorii noștri au trecut la urmărirea mașinii iar la scurt timp aceasta a fost descoperită abandonată.

Pe timpul deplasării șoferul a pierdut controlul volanului și a acroșat un gard și o autoutilitară care staționa pe marginea drumului.

Din primele verificări în autoturismul marca Audi au fost observate mai multe colete cu țigări, iar la o cercetare mai amănunțită a zonei a fost descoperit și conducătorul auto care se ascundea într-o anexă a unui imobil din apropiere.

Deoarece bărbatul a acuzat o stare de rău acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Mașina cu țigări a fost dusă la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor descoperite, a rezultat cantitatea de 9.990 pachete de țigări, marca Marble, de proveniență Dutty Free, în valoare de 117.000 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă iar la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

De asemenea autoturismul în valoare de 30.000 lei, folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet