A ajuns în România şi a solicitat o formă de protecţie. A fost primită cu căldură şi, cel mai important, i s-a dăruit speranţa unei vieţi noi. A urmat programul de integrare şi astăzi ea simte că face parte din societatea noastră, deşi nu ştia nimic despre România înainte să ajungă aici.

Inspectoratul General pentru Imigrări lansează astăzi, 02 decembrie a.c., campania „Dăruieşte bucurie! Poţi fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor!”

Campania se desfăşoară în perioada 02-23 decembrie a.c. şi are ca scop strângerea de bunuri prin contribuţie benevolă pentru persoanele solicitante de azil şi refugiaţi din România, acestea fiind dăruite în preajma sărbătorilor de iarnă.

Puteţi să vă alăturaţi cadrelor Inspectoratului General pentru Imigrări în demersul campaniei, fie cu un cadou cumpărat, fie cu jucării, rechizite, hăinuţe sau orice alte articole folositoare pentru copii şi adulţi.

Vă aşteptăm la sediul nostru din Şomcuta Mare, str. Cetăţii, nr. 1A (pentru Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Maramureş) şi Baia Mare, str. Şcolii, nr. 1 (pentru Biroul pentru Imigrări Maramureş)

Pentru detalii suplimentare persoana de contact insp. Mureşan Mariana (din partea Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Maramureş) – tel. 0262. 280.004 şi insp. Paşcu Gheorghe (din partea Biroului pentru Imigrări Maramureş) – tel. 0262.207.650.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și