Vigilenta unui agent de securitate al firmei Quick Protect a dus la dezamarmarea tanarului si predarea armei la politie. Suspectul insa a reusit sa fuga iar acum Politia Maramures este in alerta maxima. Si asta deoarece conform unor surse arma ar fi fost folosita cu cel putin 1-2 ore inainte de a fi dezamarmat in clubul baimarean.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 2.20 intr-un club celebru din Baia Mare. Tanarul in varsta de aproximativ 20-21 ani dintr-un oras din Maramuresul Istoric, dar care locuieste in zona Capitalei Belgiei, Bruxelles, a mers la toaletele din club iar acolo a scos pistolul cu care s-a laudat mai multor persoane.

Unul dintre agentii de securitate a aflat despre acest lucru si cu mare tact a reusit sa il invite pe tanar la intrarea in club, o zona in care nu se aflau multe persoane. Imediat a trecut la perchezitia corporala a individului, iar asupra lui a fost aflat pistolul. Este vorba despre un revolver marca Ruger GP 100, calibrul 357 mm Magnum, prevazut cu incarcator tip butoias. Avea glont pe teava avand capsa nepercutata 357 Magnum Aquila.

In timp ce suspectul era luat la intrebari acesta a reusit sa scape si a rupt-o la fuga. Agentii de securitate au alertat politia iar in acest moment suspectul este cautat in intreg judetul. Exista suspiciuni, conform unor surse, ca arma ar fi fost folosita in urma cu 1-2 ore inainte de dezarmarea sa. Aceleasi surse sustin ca individul ar fi spus ca ar fi nevoit sa umble inarmat deoarece se teme pentru viata lui, sustinand ca ar fi urmarit.

Un astfel de pistol se vinde in Statele Unite pe e-Bay cu preturi cuprinse intre 500 si 800 USD. Este cel mai puternic pistol fabricat de americani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet