Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe arterele de circulaţie din judeţ pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice. Aceştia vor acționa cu aparatura radar pentru depistarea şi sancţionarea celor care nu respectă regimul legal de viteză şi pun astfel în pericol siguranţa rutieră.

Structurile de poliţie transporturi vor asigura măsurile de ordine publică în trenurile de călători precum şi în staţii şi triaje de cale ferată.

Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren.

Poliţiştii maramureşeni vă sfătuiesc să fiţi atenţi la bunurile dumneavoastră

Pentru sărbătorirea zilelor libere de Rusalii, unii preferă să călătorească, alţii să iasă la iarbă verde, în natură. Poliţiştii maramureşeni le recomandă tuturor să nu uite că, puțină atenţie poate preveni unele evenimente neplăcute.

AVEŢI GRIJĂ DE BUNURILE PERSONALE, ATUNCI CÂND VĂ RECREAŢI!

În minivacanţă probabil că vă veţi relaxa la iarbă verde. Poliţia vă recomandă să acordaţi o atenţie sporită lucrurilor personale, pentru a nu fi prejudiciaţi!

Păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, pătura, banca sau locul în care aţi lăsat obiectele personale!

Încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv!

Nu lăsaţi obiectele de valoare – bijuterii, portofele, telefoane mobile – la vedere pe plajă!

CELOR CARE CĂLĂTORESC ÎN STRĂINĂTATE:

Celor care au ales să se deplaseze cu avionul le recomandăm să nu păstreze obiecte de valoare (telefoane, tablete, notebook-uri, aparate foto sau de filmat) în bagajele pentru cală!

Dacă aveţi nevoie de servicii turistice, pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, www.mdrt.ro, la secţiunea Turism/Unităţi/Centre turistice găsiţi informaţii utile despre agenţiile de turism licenţiate, staţiuni turistice atestate, centre de informare turistică etc..Nu vă lăsaţi bagajele nesupravegheate pe durata călătoriei cu trenul sau cu avionul, în gară, în aeroport, în parcare ori la hotel!

Folosiți taxiurile autorizate, iar după ce începe cursa verificați ca aparatul de taxare să funcționeze!

Bunurile de valoare și banii pe care îi aveţi trebuie păstrați în seiful hotelului!

Nu permiteţi accesul în camera dumneavoastră de hotel unor persoane necunoscute sau persoanelor cunoscute ocazional.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet