În localitatea Budeşti, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism ce avea aplicate numere de înmatriculare provizorii. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autorizaţia de circulaţie a autoturismului era expirată. De asemenea, conducătorul auto, un bărbat de 37 de ani din localitate, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie mai mare de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În timpul unei acţiuni pentru identificarea şi sancţionarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii din Borşa au oprit pentru control două autoturisme care se deplasau pe strada Victoriei din oraş.
Verificările efectuate au relevat că un bărbat de 47 de ani din localitate conducea un autoturism deşi nu deţine permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tot fără permis de conducere a fost depistat un alt borşean în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, fără a avea drept de circulaţie în România.

În jurul orei 11.40, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DJ 109 F, între localităţile Băiuţ şi Lăpuş, poliţiştii au depistat un bărbat de 49 de ani care conducea un autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie era expirată.

Poliţiştii din Moisei au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din judeţul Mureş. Şoferul a prezentat pentru control un permis fals de conducere. De asemenea, în urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în maşină mai multe parfumuri, pentru care tânărul nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă. Parfumurile au fost ridicate în vederea confiscării iar şoferul a fost sancţionat contravenţional conform art. 2 lit. e din Legea 12/1990 şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet