Poliţia chineză se află în căutarea unei tinere care încalcă legea şi se dezbracă în public, în cele mai inedite locuri. Cu toate acestea, se pare că nimeni nu o denunţă. Potrivit Daily Mail, imaginile femeii sunt postate de săptămâni bune pe internet, dar poliţia încă nu a reuşit să descopere indentitatea nudistei.

Prima oară, ea a apărut nud pe o stradă aglomerată, în timp ce oamenii se uitau la ea şi a continuat această serie în diferite puncte de interes ale oraşului Shanghai. Poliţia a lansat o adevărată vânătoare, considerând că încalcă normele morale, dar ancheta este îngreunată de faptul că nimeni nu vrea să o denunţe, chiar dacă o vede pe stradă. Apariţile sale au creat o isterie în mediul online, existând numeroase speculaţii. Astfel, în timp ce unii cred că este angajata unui site de pronografie, alţi consideră că este vorba de artă sau de nudism în stare pură.

Un psiholog local spune că este vorba de un comportament care indică lipsa de recunoaştere socială, o dorinţa de a nu fi restrânsă de normele sociale.

Citește și