Doi inculpați au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT, pentru trafic de droguri de mare risc. Unul dintre ei este polițist la Brigada Rutieră, dar la data faptelor se afla în concediul de creștere al copilului, relatează Gazeta de Sud.

Ei au fost prinşi în flagrant, în iunie, în timp ce vindeau cocaină unor consumatori.

„La data de 21 iunie 2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, i-au prins în flagrant pe cei doi inculpați după ce au vândut şapte doze de cocaină în schimbul sumei de 3.500 de lei.
Ulterior, în cauză au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară pe raza județului Dolj, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate 20 de doze de cocaină, două pistoale și muniție, două telefoane mobile și o farfurie cu urme de cocaină”, au precizat oamenii legii.

Cocaina, 500 de lei gramul

De asemenea, în unul dintre autoturismele folosite de inculpați, au fost descoperite alte două doze de cocaină.

Începând cu anul 2021, cei doi inculpați au vândut cocaină cu 500 de lei gramul consumatorilor din Craiova. Potrivit unor surse judiciare, unul dintre inculpaţi ar fi un poliţist de la rutieră, care se afla în concediu pentru creşterea copilului la data faptei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și