Scenele groaznice s-au petrecut miercuri seară. Poliţistul a fost snopit în bătaie de trei indivizi, a fost doborât la pâmânt sub o ploaie de pumni şi picioare, iar după câteva minute bune a fost salvat de girofarele unei maşini de poliţie. Imediat, agresorii s-au făcut nevăzuţi.

Incidentul a avut loc într-o intersecție intens circulată din Baia Mare, iar totul ar fi pornit de la un bărbat care a atacat cu o piatră mașina polițistului. În momentul în care omul legii a coborât din mașină pentru a-i cere socoteală individului, acesta a sărit la bătaie iar mai apoi au mai apărut alte trei persoane care l-au lovit pe polițist. La scenele surprinse pe camerele de supraveghere au fost martori și pasagerii unei mașini din apropiere. Însă aceștia nu s-au dat jos pentru a-l ajuta pe polițistul local.

Agresori în libertate

După trei zile de căutări, unul din cei trei agresori ai poliţistului local din Baia Mare a fost prins şi arestat preventiv seara trecută. Ceilalţi doi suspecţi sunt în continuare de negăsit.

Poliţistul local este încă internat în Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a fost operat. De pe patul de spital, el a povestiti că îl cunoaşte din vedere pe agresorul său. Nu ştie să-l fi amendat vreodată, iar acesta să vrea să se răzbune. Se bucură că a scăpat, însă, doar cu piciorul rupt.

Vasile Pop, Spitalul Județean Baia Mare: ”Pacientul este echilibrat. A fost operat. O fractură bimaleolară. Va rămâne în spital atât cât este nevoie”.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: ”Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe, iar actele întocmite au fost înaintate către Parchetul de pe lângă Judecatătoria Baia Mare”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet