Campionatul a fost organizat de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. La competiţie s-au înscris 100 de participanţi de la armele poliţie, poliţie de frontieră, jandarmerie şi pompieri din toate judeţele ţării.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a fost reprezentat de opt poliţişti: subinspector de poliţie Băltan Adrian, agent şef principal de poliţie Sălăjan Daniel, agent şef principal de poliţie Ardelean Ioan, agent şef adjunct de poliţie Munteanu Marius, agent principal de poliţie Ardelean Ciprian, agent principal de poliţie Pop Florina, agent principal de poliţie Indreica Andrei şi agent de poliţie Marin Simona.

De asemenea, de la Biroul Poliţie Transporturi Maramureş au participat subcomisar de poliţie Buciuman Vasile şi agent şef adjunct de poliţie Sigheti Cristian.

Poliţiştii maramureşeni au participat la mai multe probe, pe categorii de vârstă, şi au reuşit să obţină trei medalii, astfel:
Agentul de poliţie Marin Simona – locul I la categoria 50 metri liber
Subcomisarul de poliţie Buciuman Vasile – locul II la categoria 50 metri liber şi locul III la ştafetă 4x50 metri liber.

De asemenea, subcomisarul de poliţie Buciuman Vasile, subinspectorul de poliţie Băltan Adrian şi agentul şef adjunct de poliţie Munteanu Marius au participat la concursul de înot în ape deschise ,,Be you – Traversează Barajul Firiza” şi la triatlonul ,,Fii cel mai bun – Cucereşte Ignişul” organizat în perioada 09 – 10 iulie a.c. de Asociaţia Club Sportiv Gold Stars Baia Mare în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet