Peste 200 de copii au trimis gânduri şi urări poliţiştilor maramureşeni cu ocazia Zilei Poliţiei Române, materializate în desene și felicitări. Concursul cu tema “La mulţi ani, Poliţia Română!” inițiat de Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș a suscitat interesul a 15 unități de învățământ din tot județul. Astfel, am primit gânduri bune de la Școlile Gimnaziale “Avram Iancu”, „Lucian Blaga”, „Dimitrie Cantemir”, „I.L. Caragiale”, „Alexandru Ivasiuc”, „Nr. 18”, „George Coșbuc” din municipiul Baia Mare, de la Școala Gimnazială nr. 2 din municipiul Sighetu Marmației, Liceul Tehnic “Dr. F. Ulmeanu” din Ulmeni, dar și din mediul rural de la Școlile Gimnaziale din Sălsig, Mânău, Mireșu Mare, Băița de sub Codru, Cicârlău și Oncești.

Juriul, format din polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Compartimentul Relații Publice, a avut o misiune foarte grea în alegerea câștigătorilor pentru că toate lucrările trimise au demonstrat talentul, originalitatea, creativitatea copiilor, precum şi o bună cunoaştere a atribuţiilor poliţiei.

Desenele pot fi admirate la Ludoteca Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” din Baia Mare, unde luni, 26 martie, la ora 09.30 va avea loc premierea câștigătorilor. 20 de copii vor primi diplome și premii, oferite cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Maramureș.

Voi sunteţi super eroii noştri!, Eu vă admir, să ştiţi! Cu voi alături, noi cetăţenii avem linişte!, Eu iubesc poliţiştii!Fără poliţie nu ar fi dreptate!, Voi sunteţi siguranţa noastră, să ştiţi. Tot timpul la datorie!, Fără poliţie ar fi haos!, Poliţiştii au inima mare sunt doar câteva dintre mesajele care ne-au adus bucurie şi ne-au făcut să fim mândri de activitatea pe care o îndeplinim.

„Mulțumim tuturor copiilor și cadrelor didactice pentru implicare și vă asigurăm că ne vom face mereu datoria având în minte și în suflet felul în care ne percepeți, admiraţia şi recunoştinţa pentru munca depusă, pe care ni le-ați transmis” este mesajul șefului inspectoratului, comisar șef de poliție Ionel Todoran.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet