Luni, 12 septembrie a.c., peste 180 de poliţişti maramureşeni vor acţiona în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar.

Pentru ca noul an şcolar să înceapă în linişte şi siguranţă, poliţiştii de ordine publică împreună cu cei rutieri şi de prevenire vor fi prezenţi în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din judeţ, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier. De asemenea, reprezentanţii poliţiei vor transmite mesajul Poliţiei Române la festivităţile de deschidere a noului an şcolar.

Pentru poliţiştii maramureşeni siguranţa în şcoli constituie o prioritate. Astfel, poliţiştii în parteneriat cu unităţile de învăţământ, cu reprezentanţii organizaţiilor de părinţi şi cu autorităţile publice cu atribuţii în domeniu, vor continua să acţioneze pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare. De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional, poliţiştii vor organiza împreună cu elevii şi cadrele didactice diferite activităţi preventiv-educative.

Poliţiştii maramureşeni urează tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar !

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și