Pe parcursul a două zile, respectiv 17 și 18 martie a.c., polițiștii maramureșeni donează sânge în cadrul unei campanii umanitare. Acest demers se înscrie în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Poliției Române sărbătorită în 25 martie. În semn de solidaritate față de persoanele care se află într-o situație medicală sau financiară dificilă, șeful inspectoratului, doamna chestor de poliție dr. Viorica Marincaș susține și încurajează această inițiativă:, Obișnuiți să apere viața, integritatea corporală și celelalte drepturi ale cetățenilor, polițiștii maramureșeni au ales și această modalitate de a-și ajuta semenii.„

Polițiștii au venit în număr mare la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș și prin generozitatea lor contribuie la creșterea șanselor de supraviețuire a persoanelor care depind de transfuzii de sânge.

Acțiunea de donare de sânge continuă și mâine iar tichetele obținute de donatori vor fi valorificate pentru achiziționarea de produse alimentare ce vor fi oferite unor familii aflate în dificultate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și