Darul suprem cu care este înzestrată femeia este acela de a dărui viaţă. Din acel moment începe una dintre cele mai grele misiuni ale sale. Lacrimile de bucurie ale unei mame se împletesc cu zâmbetele copiilor şi astfel se transformă în curcubeu, risipind orice umbră.

În acest an conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş a dorit să le mulţumească în mod deosebit mamelor de poliţişti pentru felul în care şi-au susţinut şi ajutat copiii, pentru dorul pe care acestea îl au în suflete atunci când misiunile îi împiedică să fie în mijlocul familiei.

Grijile unei mame sporesc atunci când fiul sau fiica aleg să poarte uniforma de poliţist. “Armele” ei sunt încrederea, răbdarea, înţelegerea şi respectul pentru cel care îşi dedică viaţa semenilor săi. Pentru că mamele poliţiştilor sunt adevărate eroine, le transmitem toată admiraţia, afecţiunea şi recunoştinţa.

„A fost o dorinţă de-a lui iar eu, ca mamă, l-am susţinut şi sprijinit să-şi urmeze visul. Câteodată sunt îngrijorată, dar mereu sunt mândră şi mă bucur pentru realizările lui. Ca mamă, nu pot exprima în cuvinte emoţiile pe care le am de fiecare dată când îl văd în uniformă dar sunt mulţumită şi mândră că şi-a dat de fiecare dată silinţa să facă ce a avut de făcut, ceea ce a trebuit”, a precizat cu lacrimi în ochi doamna Gherman Maria, mama comisarului Mihai Gherman, şeful Poliţiei Oraşului Târgu Lăpuş.

În semn de respect şi recunoştinţă, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş va oferi în luna martie diplome tuturor mamelor de poliţişti, însoţite de cele mai alese gânduri şi urări de bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și