Pe parcursul a două zile de întrecere, aproximativ 150 de concurenţi, reprezentând Aparatul Central şi structurile subordonate ale Ministerului Afacerilor Interne, şi-au disputat primele locuri în probele de schi fond şi schi alpin (slalom uriaş şi slalom special).

În clasamentul general pe echipe, primul loc a fost ocupat de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Competiţia din acest an s-a desfăşurat pe categorii de vârstă, respectiv până în 35 ani, segmentul de vârstă 35 - 45 ani şi categoria plus 45 ani.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a fost reprezentat la această competiţie de agentul şef adjunct de poliţie Chira Flavius Bobi de la Poliţia Baia Sprie şi agent şef de poliţie Chirică Ovidiu de la Poliţia Borşa.

Poliţiştii maramureşeni s-au clasat pe primele locuri la categoriile la care au participat, astfel:

-agentul şef adjunct de poliţie Chira Flavius Bobi - locul III la slalom special şi locul IV la slalom uriaş şi agentul şef de poliţie Chirică Ovidiu - locul III la slalom uriaş şi locul IV la slalom special

Agentul şef adjunct de poliţie CHIRA FLAVIUS BOBI participă la Campionatul de schi organizat de Ministerul Afacerilor Interne, din anul 2006, reuşind la fiecare ediţie să obţină un loc pe podium. De asemenea, în anul 2012 el a participat la Campionatul Naţional al Monitorilor de Schi de la Straja, judeţul Hunedoara, unde s-a situat pe locul I la categoria slalom uriaş şi locul III la categoria slalom paralel. În anii 2012 şi 2013 a obţinut locul I la „Cupa Veteranilor” organizată pe pârtia Şuior din judeţul Maramureş.

Agentul şef de poliţie CHIRICĂ OVIDIU a participat la mai multe competiţii sportive organizate atât în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, cât şi de alte instituţii. Agentul de poliţie participă de 17 ani la concursul de schi organizat de minister şi de cele mai multe ori s-a clasat pe primele trei locuri. În anul 2010 a ocupat locul I la concursul de schi alpin „Cupa Borşa”, în 2012 locul IV la schi alpin dublu organizat de Asociaţia de Schi Profesionişti din România, iar în anul 2013 la schi alpin „Cupa Veteranilor” organizat la Borşa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și