Utilizând „aparatura radar” ce înregistrează zâmbetele, poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza judeţului, pentru “a sancţiona” participantele la trafic cu mărţişoare şi pentru a le ura o primăvară frumoasă, fără incidente în trafic.

Gestul lor, de natură simbolică, vine să sublinieze respectul pe care îl poartă femeilor dar şi grija pentru siguranţa acestora, oriunde s-ar afla.

Nu doar bărbaţii, ci şi femeile poliţist au dorit să împărtăşească bucuria primăverii în sufletele celorlalţi. Astfel că poliţistele de proximitate au fost la Spitalul de Boli Infecţioase Baia Mare unde au oferit pacientelor un crâmpei de speranţă şi bucurie, simbolizate printr-un mărţişor.

În semn de apreciere şi respect atenţia poliţiştilor s-a îndreptat şi spre colegele de serviciu, cărora au dorit să le mulţumească pentru profesionalismul şi frumuseţea acestora, pentru încrederea şi implicarea lor, pentru înţelepciune şi sprijin, pentru linişte şi pentru faptul că le înfrumuseţează viaţa.

Poliţiştii maramureşeni vă urează tuturor o primăvară minunată alături de cei dragi!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și