Pentru buna desfăşurare a manifestărilor publice dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României în municipiul Baia Mare şi în alte localităţi din judeţ, la care se preconizează participarea unui public numeros, se vor suplimenta efectivele de siguranţă publică şi se va asigura prezenţa echipajelor de poliţie rutieră.

Poliţiştii vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru fluidizarea şi controlul traficului rutier şi prevenirea producerii de accidente de circulaţie.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi vor patrula în trenurile de călători precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

Pentru a sărbători în siguranţă şi pentru a preveni producerea unor evenimente negative, poliţiştii maramureşeni recomandă cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic şi să adopte un comportament care să nu aducă atingere ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, persoanele care participă la manifestaţiile organizate în această perioadă, sunt sfătuite să manifeste prudenţă şi atenţie sporită la bunurile personale pentru a nu deveni victime ale hoţilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și