Deocamdată nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu bărbatul de 39 de ani, care era căsătorit şi avea un copil. Nu a lăsat niciun bilet de adio, iar gestul nu poate fi înţeles. Cu toate acestea, în ultima perioadă, agentul era destul de abătut. Familia a refuzat prelevarea de organe.

Filmul unei tragedii
Agentul din Dej lucra în poliţie de peste 15 ani, iar în ultima vreme colegii îl vedeau mai îngândurat. Era unul dintre angajaţii jigniţi şi umiliţi de fostul comandant al Poliţei Dej, anchetat acum de DNA pentru abuz în serviciu.

Luni dimineaţă, poliţistul a venit la serviciu hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa. Ajunsese de câteva minute la sediu şi a intrat în sala armelor, unde îl aşteapta un agent să facă schimb de tură. S-a dus la dulapul cu pistoale, a luat o armă şi s-a împuşcat în faţa colegului său, care nu a apucat să îl oprească. Glonţul i-a provocat o rană extrem de gravă la cap.

A fost internat în comă la Terapie Intensivă. Medicii de la Dej au vrut să îl transfere pe poliţist la spitalul din Cluj-Napoca, la neuroghirurgie. După ce au analizat fişa pacientului, doctorii din Cluj au refuzat să îl primească. Soţia şi cei doi copii ai lui aşteaptă acum cu sufletul la gură veşti de la ATI.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și