Vineri, 23.09, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum al unei case de pe strada Cascada. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Sâmbătă, 24.09., pompierii băimăreni au lichidat un incendiu la un container. În urma incendiului au ars circa 150 kg de deșeuri menajere. Pompierii sigheteni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătoare în Călinești. Flăcările au distrus circa 200 de metri pătrați din acoperișul din lemn al afumătoarei, diverse obiecte de mobilier și circa 300 de metri liniari de de instalație electrică. Tot sâmbătă, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu la un coș de fum al unei case. Datorită promptitudinii pompierilor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Duminică, 25.06., pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la o centrală termică în localitatea Dobricul Lăpușului. În urma incendiului s-a distrus centrala termică.

Personalul S.M.U.R.D. a intervenit la 52 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 21 de cazuri, Sighetu Marmației 6, Fărcașa 10, Vișeu de Sus 5, Borșa 1, Cavnic 4 și Bogdan Vodă 5 cazuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și